Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен РОЗОБЕР

Диамантени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

До края на намалението остават:

дни : часове : мин. : сек.

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.50 лв

-10%

26.55 лв

Повече информация

Ще  имате  удоволствието  да  направите  диамантен  гоблен -една  красива и занимателна мозайка, при която по схема, подобна на схемите на гоблена се лепят цветни камъчета - мъниста.

Гобленът е разработка по картина на русенската художничка МИГЛЕНА КИРИЛОВА! 

 Мънистата, които се лепят са многостени, на принципа на диамантите и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината

РАЗМЕРИ:

25х20 см. Кръгли диаманти 
30х24 см. Кръгли диаманти 
40х32 см. Кръгли диаманти 
50х40 см. Кръгли диаманти 
56х45 см. Кръгли диаманти 
60х48 см. Кръгли диаманти 
62х50 см. Кръгли диаманти 
25х20 см. Квадратни диаманти 
30х24 см. Квадратни диаманти 
40х32 см. Квадратни диаманти 
50х40 см. Квадратни диаманти 
56х45 см. Квадратни диаманти 
60х48 см. Квадратни диаманти 
62х50 см. Квадратни диаманти 

 

Кръгли  или Квадратни мъниста.

Пълно облепяне.

 

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 - 25 дни за доставка на гоблена.

 

Всяка успешно направена поръчка бива потвърждавана от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви доставим гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета то диамантения гоблен ще бъде доставен по преценка на сайта. 

 

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

 Диамантените гоблени  са  различни  видове/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията  , особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца.  

Мнения

От (гр.София, Bulgaria) на14 Oct 2020 (Диамантен гоблен РОЗОБЕР) :
(5/5

Розобер

Много нежен и реалистичен

От (гр.Твърдица, Bulgaria) на12 Apr 2018 (Диамантен гоблен РОЗОБЕР) :
(5/5

Препоръка

Изработих с огромно нетърпение първия си гоблен. Получи се невероятно красиво. Много ми харесва. Имам само една препоръка: Предложената пинсета е изработена от пластмаса и след многократно използване поема от лепилото
на гоблена. Кристалите започват да се лепят на пинсетата. Това изисква почистване на самата пинсета. Може би ако е изработена от желязо ще има по-добър ефект. Благодаря Ви!

30 други продукта от същата категория :

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: