Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Рисуване по номера - НАСТРОЕНИЕ В ЦВЕТНА КАРТИНА

Картини за рисуване по номера в три варианта по ваш избор: със сглобяема подрамка, с готова подрамка и опъната върху нея канава или само платно (канава). Комплектът съдържа четки, акрилни бои без смесване (готови цветове подходящи конкретно за тази картина) и всичко друго, необходимо за изработката на картината.


За наличните картини - доставка до 3 работни дни.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

29.80 лв

Повече информация

Рисуването по номера е творчески процес, помагащ да се абстрахираш от напрегнатото ежедневие, да постигнеш душевно равновесие и да се изпълниш с енергията на съзиданието.

Предлагаме ви три варианта, съобразно вашето желание:

Вариант 1 - получвате разграфената канава + комплекта с боички, четки и закачалка. Трябва да залепите платното на твърда повърхност и след като я нарисувате да прецените дали искате да краси домът ви? Тогава ще трябва да я занесете за поставяне на подрамка и ако желаете и външна рамка за разкош. 

Вариант 2 - получавате разграфената рамка + комплекта с боички и четки + разглобена подрамка, която много лесто се сглобява и след това върху нея опъвате добре платното. И вече сте готови да творите!

Вариант 3 - /ПРЕПОРЪЧВАМЕ/ - нашият екип ще опъне канавата на хубава, плътна подрамка, ще опъне платното до барабанене и разбира се ще получите боичките с четките и закачалка.

Скоро, след като се развихриш с четката, на платното ще се появят щрихи на море или брегове на реки, прекрасни гледки, екзотични животни, препускащи коне, елегантни фигури или огнен залез - картини по вкуса и предпочитанието на всеки.

Рисуването по номера е удоволствието да се почувстваш като Леонардо да Винчи, Климт, Моне или самия Ван Гог!

В какво се крие тайната на магичното очарование на рисуването по номера? Истината е, че ТАЙНА НЯМА! Разгъвате платното (канавата), което има номерирани и оградени области и внимателно запълвате тези очертания с посочените цветове – и чудото само се разкрива пред вас.

Въможно е да се наложи да нанесете няколко слоя боя, за да придадете обемност на изображението или по-наситен и дълбок цвят или да заличите напълно изпринтеното отдолу число.

Рисуването по номера е наистина магичен процес – това е неверотно усещане, колкото повече рисувате, толкова по-увлекателен е за вас процеса. Крайният резултат е превъзходен като картина на истински художник.

Всеки комплект за рисуване по номера съдържа всичко необходимо, за да получите накрая на творческия процес вълнуващо изображение.

• Номерирано и разграфено грундирано платно.
• Три четки за рисуване
• Акрилни бои в затворени и номерирани контейнери.
• Закачалки за закрепване към стената на вече завършената картина (при вариантите с подрамка)

АртИвет отново поставя високи изисквания към продуктите, които предлага - картините по номера. Освен високо качество на използваните материали и принт, безвредни бои и пълен комплект необходими материали ArtIvet.com предлага невероятни картини и изискани изображения.

Ние познаваме нашите клиенти, знаем вкусовете и предпочитанията и се стремим да продаваме удоволствие в картини.

Рисуването по номера е предизвикатество за всеки, който обича да твори, за всеки с усет към стил и красота, за малки и големи.
Рисуването по числа е начин за релакс и успокояване след забързания ден! То е подходящо за всеки пол и възраст. е с цветна душа,
Опитайте и завинаги ще останете поклонник на този нов жанр!

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт с най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

30 други продукта от същата категория :