Диамантен гоблен СИН ПАУН 2

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!

Диамантени картини изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема.

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен! 

Повече детайли

Лесна поръчка без регистрация
  Поръчай

  Честито! Вашата поръчка беше приета

  Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката.

  3005-2

  Нов продукт

  20.83 лв

  Добавяне към списъка с желания

  Поръчай продукта с един клик

  * Без регистрации и пароли!

  Повече информация

  Диамантените гоблени са забавление, хоби и начин за разтоварване на стреса. Представляват изграждане на картина чрез лепен на цветни и блестящи мъниста върху намазана с лепило основа.

  РАЗМЕР: 45х32 - 25 лв.

  Кръгли СТЪКЛЕНИ мъниста

  Частично облепяне - облепва се с мъниста само пауна

  Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка от наш сътрудник по телефона са необходими около 30 дни за доставка на гоблена. 

               

  Диамантения гоблен съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

  Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

  Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

  В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

  Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

  ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени НЕ са подгодящи за деца.  

  Мнения

  От (Кюстендил, Bulgaria) на 04 Sep 2016 (Диамантен гоблен СИН ПАУН 2) :
  (5/5
  Клиентът е оценил продукт, но не е публикувал мнение, или ревюто очаква модерация.

  30 други продукта от същата категория :

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също: