Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Рисуване по Номера (пълен комплект) - УРОКЪТ НА КОТЕТАТА

Картини за рисуване по номера в три варианта по избор: със сглобяема подрамка, с готова подрамка и опъната върху нея канава или само платно (канава) . Комплекта съдържа четки, акрилни бои без смесване (готови цветове подходящи конкретно за тази картина) и всичко друго, необходимо за изработката на картината.


За наличните картини - доставка до 24 часа (на следващия работен ден).

Повече детайли

Този продукт не е наличен към момента.

Нов продукт

24.08 лв

Повече информация

Да рисуваш по номера, значи да успееш да се абстрахираш от напрегнатото ежедневие и с помощта на този увлекателен процес да постигнеш душевно равновесие.

Скоро, след като се развихриш с четката, на платното ще се появят щрихи на бурно море или красиви брегове на реки, прекрасни гледки, елегантни фигури, екзотични животни, препускаши коне или огнен залез - картини по вкуса и предпочитанието на всеки.

Рисуването по номера е удоволствието да се почувстваш художник, който  рисува като Леонардо да Винчи, Климт, Моне или самия Ван Гог! 

 Рисуването по номера носи  магическо  очарование, но в  какво се  крие  неговата тайна?  Истината е, че ТАЙНА НЯМА! Разгъвате платното (канавата), което има номерирани и оградени области и внимателно запълвате тези очертания с посочените цветове – и чудото само се разкрива пред вас. За да придадете обемност на изображението или по-наситен и дълбок цвят, е въможно е да се наложи да нанесете няколко слоя боя.

Рисуването по номера е  неверотно усещане и въздейства  като магичен процес -  колкото повече рисувате, толкова по-увлекателен е той за Вас ! Крайният резултат е прекрасен, като картина на истински художник.

Всеки комплект за рисуване по номера съдържа всичко необходимо, за да получите на края на творческия процес вълнуващо изображение.


• Номерирано и разграфено грундиро платно. 
• Три четки за рисуване
• Акрилни бои в затворени и номерирани контейнери.
• Допълнителна схема.
• Закачалки за закрепване към стената на вече завършената картина (при вариантите с подрамка )

АртИвет отново поставя високи изисквания към продуктите, които предлага - картините по номера. Освен високо качество на използваните материали и принт, безвредни бои и пълен комплект необходими материали ArtIvet.com предлага невероятни картини и изискани изображения.

Ние познаваме нашите клиенти, знаем вкусовете и предпочитанията и се стремим да продаваме удоволствие в картини.


Рисуването по номера е е подходящо за всеки пол и възраст, а и предизвикатество за всеки, който обича да твори  и  има усет за стил и красота!  
Рисуването по числа е начин за релакс и успокояване след забързания ден! 
Опитайте и завинаги ще останете поклонник на този жанр!

Мнения

30 други продукта от същата категория :