Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Арт картина ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ - С ТВОЕТО ИМЕ

Мечтайте и разкрийте твореца в себе си! Изпитайте удоволствието да изпълните с цветове частица от света в който единствено въображението е граница.

Подходящи за забавление, хоби, развитие на творческите способности, артистична декорация на дома или подарък за любимите хора.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

7009

Нов продукт

23.75 лв

Повече информация

Арт картините за ОЦВЕТЯВАНЕ за възрастни са предназначени за всеки творец, който желае да сътвори красота около себе си или да направи невероятно оригинален подарък. 
Бъдете оригинални и подарете на обичан човек картина за оцветяване с НЕГОВОТО ИМЕ или с персонално обръщение. Обадете ни се по телефона и кажете какво желаете да пише на картината и ние ще я изработим специално за ВАС!

Комплектът съдържа: отпечатън лист с арт картината за оцветяване, отпечатън лист за чернова, елегантна рамка със стъклло. 

РАЗМЕРИ:
297 х 297 мм. - 28,50

Ако желаете допълнително можем да Ви изпратим

Комплект гел химикали + 13 лв. 

След като получите картината може да изразите своята индивидуалност с любима за Вас техника - пастели, моливи, бои или гел химикали /листите са гланцирани и трябва да се внимава, да няма размазване в процесът на работа/. 

Изпратете снимка на готовата си картина и ние ще я публикуваме в страницата ни с Вашето име!

Мнения

8 други продукта от същата категория :