Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Арт картина ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ - ВОДНО КОНЧЕ

Мечтайте и разкрийте твореца в себе си! Изпитайте удоволствието да изпълните с цветове частица от света в който единствено въображението е граница.

Подходящи за забавление, хоби, развитие на творческите способности, артистична декорация на дома или подарък за любимите хора.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

16.58 лв

Повече информация

Арт картините за ОЦВЕТЯВАНЕ за възрастни са предназначени за всеки творец, който желае да сътвори красота около себе си или да направи невероятно оригинален подарък. 

Комплектът съдържа: отпечатън лист с арт картината за оцветяване, отпечатън лист за чернова, елегантна рамка със стъклло. 

РАЗМЕРИ:

A4 - 210x297 см. - 19,90 лв.
А3 - 297х420 см. - 29,90 лв.

Ако желаете допълнително можем да Ви изпратим

Комплект гел химикали + 13 лв. 

След като получите картината може да изразите своята индивидуалност с любима за Вас техника - пастели, моливи, бои или гел химикали /листите са гланцирани и трябва да се внимава, да няма размазване в процесът на работа/. 

Изпратете снимка на готовата си картина и ние ще я публикуваме в страницата ни с Вашето име!
Внимание: Рамката на картината е със стъкло и ръбовете и могат да причинят порязване. Необходимо е внимателно да се разопакова, отваря, затваря и окачва. Продуктът не е играчка. 

Мнения

8 други продукта от същата категория :