Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Арт картина ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ - ДЖУНГЛА

Мечтайте и разкрийте твореца в себе си! Изпитайте удоволствието да изпълните с цветове частица от света в който единствено въображението е граница.

Подходящи за забавление, хоби, развитие на творческите способности, артистична декорация на дома или подарък за любимите хора.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

7003

Нов продукт

20.42 лв

Повече информация

Арт картините за ОЦВЕТЯВАНЕ за възрастни са предназначени за всеки творец, който желае да сътвори красота около себе си или да направи невероятно оригинален подарък. 
Бъдете оригинални и различни - придайте на стаята си неповторим стил или подарете уникален подарък с персоналната буква на любим човек. Оставете своя отпечатък и спомен за името ви!

Комплектът съдържа: отпечатън лист с арт картината за оцветяване, отпечатън лист за чернова, елегантна рамка със стъклло. 

РАЗМЕРИ:
297 х 297 мм. - 24,50

Ако желаете допълнително можем да Ви изпратим

Комплект гел химикали + 13 лв. 

След като получите картината може да изразите своята индивидуалност с любима за Вас техника - пастели, моливи, бои или гел химикали /листите са гланцирани и трябва да се внимава, да няма размазване в процесът на работа/. 

Изпратете снимка на готовата си картина и ние ще я публикуваме в страницата ни с Вашето име!
Внимание: Рамката на картината е със стъкло и ръбовете и могат да причинят порязване. Необходимо е внимателно да се разопакова, отваря, затваря и окачва. Продуктът не е играчка. 

Мнения

8 други продукта от същата категория :