Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Рисуване по Номера (пълен комплект) - НА МОЯТА СЕСТРА

Картини за рисуване по номера в три варианта по избор: със сглобяема подрамка, с готова подрамка и опъната върху нея канава или само платно (канава) . Комплекта съдържа четки, акрилни бои без смесване (готови цветове подходящи конкретно за тази картина) и всичко друго, необходимо за изработката на картината.


За наличните картини - доставка до 24 часа (на следващия работен ден).

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

24.08 лв

Повече информация

Рисуването по номера е великолепен начин да се абстрахираш от напрегнатото ежедневие, да постигнеш душевно равновесие и да се изпълниш с енергията на съзиданието.  Tази творческа дейност е  една от  анти стрес-терапиите на нашето съвремие. То  е и  удоволствието да се почувстваш като Леонардо да Винчи, Климт, Моне или дори Ван Гог!

Разгъвате платното (канавата), което има номерирани и оградени участъци и внимателно запълвате тези очертания с посочените цветове. Не  след  дълго на платното ще се появят щрихи на картини по вкуса и предпочитанието на всеки - море или брегове на реки, прекрасни гледки, екзотични животни, препускаши коне, елегантни фигури или огнен залез.   За да придадете обемност на изображението и по-наситен и дълбок цвят, е въможно е да се наложи да нанесете няколко слоя боя.

Рисуването по номера е наистина магичен процес . Дава  неверотно усещане и колкото повече рисувате, толкова по-увлекателен е за вас процеса. Крайният резултат е превъзходен  - като картина на истински художник.

Всеки комплект за рисуване по номера съдържа всичко необходимо, за да получите накрая на творческия процес вълнуващо изображение.

• Номерирано и разграфено грундиро платно.

• Три четки за рисуване

• Акрилни бои в затворени и номерирани контейнери.

• Допълнителна схема.

• Закачалки за закрепване към стената на вече завършената картина (при вариантите с подрамка )

АртИвет отново поставя високи изисквания към продуктите, които предлага - картините по номера. Освен високо качество на използваните материали и принт, безвредни бои и пълен комплект необходими материали ArtIvet.com предлага невероятни картини и изискани изображения.

Ние познаваме нашите клиенти, знаем вкусовете и предпочитанията и се стремим да продаваме удоволствие в картини.

Рисуването по номера е предизвикатество за за малки и големи. Който обича да твори и има  усет за стил и красота, няма  как да  не  остане удовлетворен.

Рисуването по числа е начин за релакс и успокояване след забързания ден! То е подходящо за всеки пол и възраст.

Опитайте и завинаги ще останете поклонник на този жанр!

Мнения

30 други продукта от същата категория :