Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен ЛУКСОЗЕН ЧАСОВНИК - В ЗЛАТНО

Диамантените гоблени се  изработват  чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждани  по схема .

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Колко  елегантно  ще  изглежда  направен  от  Вас  гоблен- стенен  часовник:   красив  и  полезен! Това  е  забавление и със  сръчност  и  старание  може  да  направите  подарък  за  себе  си  или  за  близък  човек,  при  това -  ръчно  изработен!

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

49.17 лв

Повече информация

Диамантените гоблени - стенен часовник са красива и занимателна мозайка, при която върху схема, наподобяваща схемите на гоблен, се лепят цветни камъчета, различни по големина и форма.

Наричат се диамантени, защото мънистата, които се лепят, са многостени (с различен брой фасети) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината.

РАЗМЕР:

40х40 см. Кръгли диаманти - 58 лв.

Кръгли мъниста.

ЧАСТИЧНО облепяне.

Всяка успешно направена поръчка се потвърждава от наш сътрудник по телефона.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 30 дни за доставка на гоблена.

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него очертана схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове и големина със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, приспособление, тип "писалка" за вземане и залепяне на диамантчетата и лепило, както и батерия, с която работи часовника.

Изработва се с кръгли мъниста - прозрачни и акрилни, като размерът им е различен, в зависимост от мястото, на което трябва да се поставят. Става въпрос за ново забавно и красиво хоби, което е не само лесно, но е и много приятно.

Когато бъде завършен и поставен в рамка, се монтира и часовниковият механизъм, към който има стрелки: 2 големи, с различна дължина и форма (с тъмен цвят), както и една по-дълга и тънка - за секундарник. Сами ще се убедите, че ефекта ще бъде поразителен!

Този тип гоблени са предназначени за сръчни и търпеливи хора с усет за красота! Дали ще го поставите в дома си, или ще го подарите, е без значение, защото ще внесе уют и красота там, където е поставен.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Диамантените гоблени не са подходящи за деца, а ако имат желание да се забавляват и да работят, това трябва да става само под надзор на възрастен!

Мнения

30 други продукта от същата категория :