Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Елмазен гоблен ЛУКСОЗЕН ЧАСОВНИК - В СИНьО

Направете сами ЧАСОВНИК - ГОБЛЕН!  Вложете  своите  умения  и  усет за  красота  и  с  много  търпение  и  старание  създайте  нещо  изключително красиво, а  и  полезно. Това  елмазено  бижу  винаги внася  настроение  и  уют в  дома Ви!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Часовникът - гоблен  се  изработва  чрез  лепене  ма  мозаечни  мъниста, нареждани   върху  схема

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

50.00 лв

Повече информация

Диамантените гоблени - стенен часовник са красива и занимателна мозайка, при която върху схема, наподобяваща схемите на гоблен, се лепят цветни камъчета, различни по големина и форма.

Наричат се диамантени, защото мънистата, които се лепят, са многостени (с различен брой фасети) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината.

РАЗМЕР:

40х40 см. Кръгли диаманти - 58 лв.

Кръгли мъниста.

ЧАСТИЧНО облепяне.

Всяка успешно направена поръчка се потвърждава от наш сътрудник по телефона.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 30 дни за доставка на гоблена.

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него очертана схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове и големина със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, приспособление, тип "писалка" за вземане и залепяне на диамантчетата и лепило, както и батерия, с която работи часовника.

Изработва се с кръгли мъниста - прозрачни и акрилни, като размерът им е различен, в зависимост от мястото, на което трябва да се поставят. Става въпрос за ново забавно и красиво хоби, което е не само лесно, но е и много приятно.

Когато бъде завършен и поставен в рамка, се монтира и часовниковият механизъм, към който има стрелки: 2 големи, с различна дължина и форма (с тъмен цвят), както и една по-дълга и тънка - за секундарник. Сами ще се убедите, че ефекта ще бъде поразителен!

Този тип гоблени са предназначени за сръчни и търпеливи хора с усет за красота! Дали ще го поставите в дома си, или ще го подарите, е без значение, защото ще внесе уют и красота там, където е поставен.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Диамантените гоблени не са подходящи за деца, а ако имат желание да се забавляват и да работят, това трябва да става само под надзор на възрастен!

Мнения

30 други продукта от същата категория :