Диамантен гоблен ЛУКСОЗЕН ЧАСОВНИК - КЛАСИК

Диамантените гоблени се  изработват  чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждани  по схема.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Колко  интерсен  ще  бъде направен  от  Вас  гоблен - стенен  часовник:   красив  и  полезен! Това  е  забавление и със  сръчност  и  старание  може  да  направите  подарък  за  себе  си  или  за  близък  човек,  при  това -  ръчно  изработен!

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

Лесна поръчка без регистрация
  Поръчай

  Честито! Вашата поръчка беше приета

  Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката.

  Нов продукт

  48.33 лв

  • Кръгли диаманти 40х40

  Добавяне към списъка с желания

  Поръчай продукта с един клик

  * Без регистрации и пароли!

  Повече информация

  Диамантените гоблени - стенен часовник са красива и занимателна мозайка, при която върху схема, наподобяваща схемите на гоблен, се лепят цветни камъчета, различни по големина и форма.

  Наричат се диамантени, защото мънистата, които се лепят, са многостени (с различен брой фасети) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината.

  РАЗМЕР:

  40х40 см. Кръгли диаманти - 58 лв.

  Кръгли мъниста.

  ЧАСТИЧНО облепяне.

  Всяка успешно направена поръчка се потвърждава от наш сътрудник по телефона.

  Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 30 дни за доставка на гоблена.

  Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него очертана схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове и големина със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, приспособление, тип "писалка" за вземане и залепяне на диамантчетата и лепило, както и батерия, с която работи часовника.

  Изработва се с кръгли мъниста - прозрачни и акрилни, като размерът им е различен, в зависимост от мястото, на което трябва да се поставят. Става въпрос за ново забавно и красиво хоби, което е не само лесно, но е и много приятно.

  Когато бъде завършен и поставен в рамка, се монтира и часовниковият механизъм, към който има стрелки: 2 големи, с различна дължина и форма (с тъмен цвят), както и една по-дълга и тънка - за секундарник. Сами ще се убедите, че ефекта ще бъде поразителен!

  Този тип гоблени са предназначени за сръчни и търпеливи хора с усет за красота! Дали ще го поставите в дома си, или ще го подарите, е без значение, защото ще внесе уют и красота там, където е поставен.

  ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Диамантените гоблени не са подходящи за деца, а ако имат желание да се забавляват и да работят, това трябва да става само под надзор на възрастен!

  Мнения

  30 други продукта от същата категория :