Декоративен панел - СВЕЖЕСТ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в цяла България !

Срок на изработка и доставка: 2-3 работни дни

С декоративните панели от D Серия ще внесете уют и ще придадете завършеност на Вашият дом или офис. Разнообразието от картини, които предлагаме ги прави подходящи за декориране на всякакъв вид помещения (спалня, всекидневна, кухня, баня, офис, ресторант, спа център, салон за красота, хотелски стаи и много други).

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

D - 1023

Нов продукт

53.75 лв

-14%

46.23 лв

Повече информация

Декоративните панели от D Серия са изработени от фини ПВЦ плоскости с висококачествен директен UV печат върху самия материал. Тази новаторска технология гарантира висока устойчивост на цветовете.

Панелите от D Серия са анти-статични и доказано не задържат прах и други фини частици. Тази тяхна способност ги прави подходящи за украса и в помещения, които се запрашват по-бързо, като ниските жилищни етажи, производствени помещения, офиси в близост до прашни производства.

Всяко изделие от D Серията е изключително леко и удобно за пренасяне, както и лесно за монтаж ( посредством двойно лепящи лепенки към стената, лепенките за монтаж са включени в комплекта ).

Стандартните габаритни размери на декоративните панели от D Серия са 107/62 см. При тази големина разстоянието между отделните части (пана) е два сантиметра. Теглото на продукта с опаковка е 0,6 кг.

Декоративния панел за стена от D Серия е съставен от отделни пана с размери 197/620 мм, 197/550 мм и 197/470 мм, като в зависимост от конкретния избран модел може да бъдат комбинирани по един или повече панели от 2 или три от посочените размери .


Продуктът достига до Вас в елегантна опаковка, която е подходяща и за подарък, както и включена инструкция за монтаж.
Красивите опаковки на декоративните панели ги правят подходящи за подарък, а приложената инструкция за монтаж го улеснява и ускорява значително.

С цел максимално улеснен монтаж, независещ от възрастта и пола на извършващият го и без специални машини и инструменти - дизайнерските принт картини се закрепват с двойно залепящи лепенки.
Този начин на монтаж позволява перфектно наместване на частите на картината не поражда допълнителни разходи за монтаж.

Доволните клиенти са наш приоритет:
Ще Ви върнем парите ако не сте удовлетворени от получения продукт и ни го върнете в срок.

Мнения

8 други продукта от същата категория :