Нашият магазин използва бисквитки за да ви осугури по-добро потребителско преживяване. Препоръчваме ви да ги приемете напълно за да се насладите на работата с нас.

Диамантен гоблен - ЧАСТИЧНО ЛЕПЕНЕ - 5020R

Вложете  своите  умения  и  усет за  красота  и  с  много  търпение  и  старание  направете икона -  нещо  изключително красиво.  Това  мънистено бижу  винаги ще внася  настроение  и  уют в  дома Ви!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Този гоблен  се  изработва  чрез  лепене  на  мозаечни  мъниста, нареждани   върху  схема

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка.

Повече детайли

Поръчай продукта с един клик

Нов продукт

22.50 лв

Повече информация

Диамантените гоблени  са красива и занимателна мозайка, при която върху схема, наподобяваща схемите на гоблен, се лепят цветни камъчета, различни по големина и форма.  Наричат се диамантени, защото мънистата, които се лепят, са многостени (с различен брой фасети) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината.

РАЗМЕР:

 30х40см.  Цена - 27 лв.

Стъклени кръгли мъниста.

ЧАСТИЧНО облепяне.

Всяка успешно направена поръчка се потвърждава от наш сътрудник по телефона.

Комплектът съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него очертана схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове и големина със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, приспособление, тип "писалка" за вземане и залепяне на диамантчетата и лепило, както и батерия, с която работи часовника.

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 30 дни за доставка на гоблена.

Когато бъде завършен. е добре  да  бъде  поставен   в рамка . Сами ще се убедите, че ефекта ще бъде поразителен!

Този тип гоблени са предназначени за сръчни и търпеливи хора с усет за красота! Дали ще го сложите в дома си, или ще го подарите, е без значение, защото ще внесе уют и красота там, където е поставен.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Диамантените гоблени не са подходящи за деца, а ако имат желание да се забавляват и да работят, това трябва да става само под надзор на възрастен!

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се!
• Ние предлагаме продукт най-високо качество!
• 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 
• Пазарувате безопасно и сигурно

Мнения

24 други продукта от същата категория :