Диамантен гоблен ЖЪЛТ ИРИС

Нов продукт

Диамантени гоблени изработващи се чрез лепене на мозаечни мъниста, нареждащи се по схема 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Забавение, което надхвърля удоволствието от реденето на пъзел или шиенето на гоблен!

БЕЗОПАСНО ПЛАЩАНЕ - с наложен платеж при доставка. 

Повече детайли

За поръчки и въпроси :
☎️ 0886151897

29.00 лв

  • 25x25 см.
  • 30x30 см.
  • 40x40 см.
  • 50x50 см.
  • 60x60 см.

Добавяне към списъка с желания

Поръчай продукта с един клик

* Без регистрации и пароли!

Повече информация

Елмазени гоблени (Диамантени гоблени) са нов хит в творческата работа. По схема за гоблен се лепят разноцветни мъниста и се получават уникално кравиви, блестящи и цветни диамантени картини. 

Изберете от следните размери:

РАЗМЕР: 

25х25 см.  - 29 лв.
30х30 см.  - 39 лв.
40х40 см.  - 55 лв.
50х50 см.  - 73 лв.
60х60 см.  - 92 лв.

Пълно облепване.
КРЪГЛИ или КВАДРАТНИ мъниста.

След като направите поръчката, за да бъде тя ПОТВЪРДЕНА ще Ви се обади наш сътрудник по телефона. Моля уточнете точно с какви диаманти искате да е картината - кръгли или квадратни. Ако такова уточнение не бъде направено, то тя ще бъде доставена според преценка на екипа ни. 

Доставка - след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена

Елмазеният гоблен съдържа: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват - квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой "ъгли"- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подгодящи за деца.  

Мнения

30 други продукта от същата категория :